Bed and Breakfast (B&B) bij Nederlandse en Belgische eigenaar

Ben je op zoek naar een Belgische of Nederlandse bed and breakfast (B&B) in Frankrijk?

Zoek niet verder! Wij hebben honderden B&B’s in Frankrijk die door Nederlanders of Vlamingen worden uitgebaat. Direct met 1 klik naar de website van de eigenaren.

Wie droomt nou niet van zo’n heerlijke vakantie in Frankrijk in een Bed and Breakfast? Wij hebben prachtige Nederlandse en Belgische Bed and Breakfasts in Frankrijk voor je geselecteerd. Fijn als je toch een beetje opziet tegen de table d’hôtes omdat je alleen ‘un petit peu’ Frans spreekt. De table d’hôtes is trouwens de avondmaaltijd die meestal samen met andere gasten genoten wordt. De term Bed & Breakfast dekt dan ook niet helemaal de lading want niet alleen het ontbijt maar ook de avondmaaltijd wordt vaak verzorgd. De Fransen zelf hanteren dan ook de term chambres d’hôtes, gastenkamers. Maar laat je niet misleiden, gastenkamers vind je in alle prijsklassen. Soms als het eenvoudige boerenbed of Vrienden op de Fiets concept maar vaker met het comfort en de luxe die je in hotels gewend bent. Je hebt bijna altijd een eigen badkamer met toilet en ook de handdoeken hoef je niet zelf mee te nemen. Je bed is in een chambres d’hôtes voor je opgemaakt; je vakantie kan gelijk beginnen zodra je over de drempel stapt.

Het leuke van B&B’s of chambres d’hôtes is dat iedere accommodatie uniek is. Ieder adres heeft een eigen stijl en finishing touch, geen kamer is hetzelfde. En daarmee is ook de beleving iedere keer anders. Dus wil je een keer een luxe uitspatting dan is een overnachting in een prachtig kasteel een aanrader. Back to basics kan natuurlijk ook! Sommige B&B’s bieden ook cursussen of ontspannende arrangementen. Kies je voor een gezellig overnachtingsadres voor je stedentrip of wil je een paar dagen doorbrengen midden in de natuur?

Ontdek ons aanbod van B&B’s in kastelen, boerderijen, landhuizen en reserveer zonder boekingskosten direct bij de Nederlandse of Vlaamse eigenaren.

Delen:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Populaire artikelen

Route du Soleil Overnachten

Route du Soleil

Overnachten langs de Route du Soleil De Provence, de Franse zuidwestkust of Spanje lonkt maar wat is het toch ver rijden vanuit Nederland of Vlaanderen!

Lees verder

Verstuur bericht naar accommodatie

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Onderwerp

Je bericht of reserveringsaanvraag