Campings Autun

Autun: Romeinse stad in de Bourgogne. Autun is een gezellige stad met een mooi centrum met leuke winkels, pleintjes en straatjes. Zeker met de Morvan in de buurt heeft deze Bourgondische stad genoeg te bieden voor een leuke vakantieweek op de camping.

Stadscamping Autun

Camping de La Porte d’Arroux ligt 1 km ten noorden van de stad Autun in de Saône et Loire. De camping ligt midden in een prachtige, natuurlijke omgeving, aan een rivier, en is een ideale plek voor een groene vakantie, in het teken van ontspanning. Geniet van de natuur en de rust terwijl u toch vlak bij het stadscentrum bent.

Bezoek de Porte d’Arroux en de Porte Saint-André (oude stadspoorten), en het antieke theater waar vroeger duizenden toeschouwers de vele voorstellingen bijwoonden. Waan je even in de Keltische tijd en geniet tegelijk van de unieke, gulle natuur van Le Morvan. Een ideale bestemming om de bourgogne te verkennen.

 

Campings nabij Autun Nederlandse en Belgische eigenaren

La Prise

Mini-camping, chalet en opbouwzwembad
Mini-camping La Prise in Les Crots Maillots”, een boerderijcamping in Cossaye, gemeente Cossaye, departement Nièvre is een kleine gezellige camping met 6 plaatsen op 4000 m². Ideaal voor rust zoekers en waar je ontvangen wordt door Toos en Wim. Er even tussenuit, terug naar de rust, eenvoud en natuur, even terug naar jezelf, alleen of met uw gezin. Kom genieten…
La Prise
Cossaye 58300 Bourgogne Nièvre

Aux Sources de l’Yonne

Chambres d'hôtes, gîte, camping en table d'hôtes met zwembad
In het bergachtige, zuidelijke deel van de Morvan ligt vlakbij het dorpje Glux-en-Glenne het kleinschalige en kindvriendelijke chambres d’hôtes en camping “Aux Sources de l’Yonne” van Josje Lageweg en Pim van Lint. Natuurpark Le Morvan “Aux Sources de l’Yonne” ligt op de flanken van de Mont Prénelay (855 m) aan de zuidelijke rand van het natuurreservaat ‘Parc Naturel Régional du…
Anvers
Glux-en-Glenne 58370 Bourgogne Nièvre

Delen:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Populaire artikelen

Route du Soleil Overnachten

Route du Soleil

Overnachten langs de Route du Soleil De Provence, de Franse zuidwestkust of Spanje lonkt maar wat is het toch ver rijden vanuit Nederland of Vlaanderen!

Lees verder

Verstuur bericht naar accommodatie

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Onderwerp

Je bericht of reserveringsaanvraag