Overnachten in een kasteel? Genieten van een stijlvolle kasteelovernachting? Ontdek dan hier unieke B&B kastelen in Frankrijk. Wij hebben schitterende chateaus in Frankrijk voor je verzameld waar je een romantische nacht kunt doorbrengen. Geniet van een vorstelijk onthaal, proef de sfeer en ervaar de grandeur in een kasteel van een Nederlandse of Belgische eigenaar.

Landelijk gelegen, ten zuiden van de Loire ligt dit prachtige en historisch kasteel. Het oudste deel van het kasteel werd gebouwd in 1668 als een wijnhuis. Ze hebben 5 stijlvolle gastenkamers. Een salon voor de gasten met tv, een gezellige eetkamer en een ontbijtkamer. Chateau de Jalnay beschikt over een park (met eeuwenoude grotten die van binnen te bezichtigen zijn) van 4 hectare grond. Vanuit het park is er een fenomenaal uitzicht over de landerijen.

Chateau de Jalnay ligt in het departement Vienne in het plaatsje Glénouze. Dit departement behoort tot de Franse regio Poitou-Charentes. In de buurt liggen de Franse steden Saumur en Chinon.

Chateau de Jalnay, vanaf 135 euro per nacht voor twee personen met ontbijt.