<< Terug naar zoekresultaten

A-Rigaud

Voor een ontspannen vakantie of overnachting tussen Nancy en Dijon in Frankrijk: Chambres d'hôtes en minicamping A-Rigaud

“A-Rigaud” is gelegen in de Haute Saône in de uitlopers van de Vogezen en de Jura. Op slechts 650 km vanaf Utrecht. Deze heuvelachtige streek met haar golvende graanvelden, uitgestrekte bossen en vele rivieren en meren heeft veel te bieden voor de rustzoekende vakantieganger. Wandelen, fietsen, motorrijden, vissen, het kan allemaal vanaf deze prachtig gelegen B&B tegen de rug van de Roche de Morey.

Chambres d’hôtes

De oude, volledig verbouwde boerderij is omringt door 5 hectare eigen terrein met weidegrond, waterpoelen, wijngaard, fruitbomen en moestuin. Er zijn vier ruime kamers met eigen badkamer en moderne comfortabele bedden. Je heeft vanuit alle kamers het prachtige ruime uitzicht over de ondergelegen vallei.

Mini-camping

De camping heeft zes plaatsen voor tent, caravan of camperbusje, allemaal met veel privacy en een weids uitzicht over het dal. Vanaf de camping zijn verschillende wandelroutes uitgezet en er zijn in de omgeving ook veel fietstochten te vinden.

Table d’hôtes uit eigen tuin

A-Rigaud is geliefd bij veel gasten vanwege de ligging, het uitzicht en vooral de keuken: biologisch, met veel producten uit eigen tuin en streek.

Vakantiehuis

Zoek je echte rust, vrijheid en vooral veel privacy, dan zijn de twee vakantiehuizen een prachtige mogelijkheid om je eens even helemaal terug te kunnen trekken.

Arrangementen

Wij hebben diverse arrangementen voor je samengesteld om een leuke en sportieve vakantie te vieren bij ons op A-Rigaud.

We zien er naar uit je te mogen ontvangen en ontmoeten op onze prachtige plek.

Jenny en Eric Horstman

Eigenaren

Jenny en Eric

Jenny en Eric

Dagelijks bereiden we een heerlijke maaltijd met zoveel mogelijk (biologische ) producten uit eigen tuin en streek. Wij verwelkomen je graag met een drankje op ons terras. Eric en Jenny Horstman.
Plaats: Bourguignon-lès-Morey
Departement: Haute-Saône

Vermeld in gids Op pad met Locals

    Je naam (verplicht)

    Je e-mail (verplicht)

    Onderwerp

    Je bericht of reserveringsaanvraag