<< Terug naar zoekresultaten

A-Rigaud

Chambres d'hôtes, gîtes en camping met table d'hôtes

“A-Rigaud” is gelegen in de Haute Saône in de uitlopers van de Vogezen en de Jura. Op slechts 650 km vanaf Utrecht. Deze heuvelachtige streek met haar golvende graanvelden, uitgestrekte bossen en vele rivieren en meren heeft veel te bieden voor de rustzoekende vakantieganger. Wandelen, fietsen, motorrijden, vissen, het kan allemaal vanaf onze prachtig gelegen B&B tegen de rug van de Roche de Morey.
De oude, volledig verbouwde boerderij is omringt door 5 hectare eigen terrein met weidegrond, waterpoelen, wijngaard, fruitbomen en moestuin. Er zijn vier ruime kamers met eigen badkamer en moderne comfortabele bedden. Je heeft vanuit alle kamers het prachtige ruime uitzicht over de ondergelegen vallei. En `s avonds tijdens het diner op het terras dit uitzicht met prachtige zonsondergangen.
A-Rigaud, Bed en Breakfast, Chambres d’hôtes, mini camping en gîtes in de regio Bourgogne-Franche Comté. Prima gelegen voor een overnachting vanaf de A31 tussen Nancy en Dijon, ter hoogte van Langres.

A-Rigaud is geliefd bij veel gasten vanwege de ligging, het uitzicht en vooral de keuken: biologisch, met veel producten uit eigen tuin en streek. We zien er naar uit je te mogen ontvangen en ontmoeten op onze prachtige plek.

Jenny en Eric Horstman

Eigenaren

Jenny en Eric

Jenny en Eric

Dagelijks bereiden we een heerlijke maaltijd met zoveel mogelijk (biologische ) producten uit eigen tuin en streek. Wij verwelkomen je graag met een drankje op ons terras. Eric en Jenny Horstman.
Plaats: Bourguignon-lès-Morey
Departement: Haute-Saône

Vermeld in gids Op pad met Locals

    Je naam (verplicht)

    Je e-mail (verplicht)

    Onderwerp

    Je bericht of reserveringsaanvraag