<< Terug naar zoekresultaten

Auberge le Grillon

Auberge le grillon ligt middenin de Bourgogne, vlakbij natuurpark de Morvan en het wijngebied bij Beaune

Groene heuvels, wijnranken, klaterende beekjes, natuurlijke weilanden met heggetjes… De Auberge ligt centraal tussen het prachtige natuurgebied de Morvan en het bekende wijngebied Côte d’Or (Bourgogne).

Het plaatsje Sully is klein en pittoresk met zijn mooie Chateau.

Onze chambres d’hôtes is gehuisvest in een sfeervol gebouw uit 1860. In de grote tuin kun je een plekje vinden om te ontspannen, in de zon of in de schaduw van de walnotenboom. We brengen u graag een lekker bourgognewijntje of een tapbiertje.

Bourgondische tafelen

We koken iedere avond een driegangen-verrassingsmenu voor €26 pp, waarbij we graag rekening houden met eetwensen. Voor kinderen tot 12 jaar serveren we het menu in kleinere porties voor €18. Kinderen tot 6 jaar eten gratis een kindermenu bij twee betalende volwassenen. We zien graag blije gezichten aan tafel!

Actief in de Bourgogne

In onze omgeving kun je heel fijn wandelen en fietsen door de afwisselende natuur. We hebben heel veel routes klaarliggen.

Door de centrale ligging is een bezoek aan de historische steden Autun, Beaune en Dijon ook leuk om te doen. Net als de vele kastelen, kerken en abdijen zijn ze zeer de moeite waard.
Om de Franse sfeer te proeven is een bezoek aan de markten in de omgeving een echte aanrader. Of lekker struinen over één van de vele brocantes, die georganiseerd worden. Of gewoon een fijn Frans terrasje pakken.. Kortom: mogelijkheden genoeg! Wij helpen je graag op weg!

Met een heerlijk gematigd klimaat kunt u in de Bourgogne van april tot en met oktober goed toeven. Kom gezellig bij ons langs en ontdek het zelf!

 

Eigenaren

Jacqueline en Clemens

Jacqueline en Clemens

Bij Auberge le Grillon wordt je hartelijk ontvangen door Jacqueline en Clemens. Ze zijn altijd in voor een praatje en kunt bij hen terecht voor informatie over de omgeving. Jacqueline kookt met ingrediënten uit eigen tuin en dat proef je. Geniet van de goede zorgen van Jacqueline en Clemens.

    Je naam (verplicht)

    Je e-mail (verplicht)

    Onderwerp

    Je bericht of reserveringsaanvraag