<< Terug naar zoekresultaten

Aux Trois Mûriers

B&B Aux Trois Mûriers ligt in Villeneuve-sur-Lot, een middeleeuwse vestingstad midden in het departement Lot-et-Garonne,in de regio Nouvelle-Aquitaine

Wij, Harry en Margot, bij velen onder u bekend van vorige vakanties, hebben ons huis La Perrière Ouest te Villeneuve sur Lot in het prachtige departement Lot et Garonne verruild voor een prachtig nieuw huis met een chambre d’hôtes gelegen in de glooiende heuvels aan de buitenkant van Villeneuve sur Lot.  De 3 prachtige moerbei bomen in de tuin hebben hun naam aan onze chambres d’hôtes gegeven Aux Trois Mûriers.

Overnachten

Wij ontvangen u graag voor uw verblijf in deze omgeving in een prachtige, rustig gelegen comfortabele kamer met televisie. We verzorgen elke ochtend een continentaal ontbijt.

Omgeving

De schitterende omgeving leent zich uitstekend voor het maken van prachtige wandelingen. Vanzelfsprekend komen ook de fiets liefhebbers hier prima aan hun trekken. Prachtige bastides zoals Monflanquin, Pujols en Monpazier zijn ware trekpleisters. Ook de kastelen zoals Chateau de Biron en Bonaquil zijn gemakkelijk bereikbaar vanuit Villeneuve sur Lot. Ook vissers zijn bij ons op hun plek vanwege de nabijheid van de rivier de Lot.

Wij hopen je snel als onze gast te kunnen begroeten.

Harry en Margot

Eigenaren

Harry en Margot

Harry en Margot

Je wordt gastvrij ontvangen door Harry en Margot op hun villa met een oase van rust en waar het heerlijk toeven is. “We vertellen je graag over de omgeving, wat je kunt bezoeken en doen." Ben je nieuwsgierig geworden naar het mooie uitzicht vanaf het terras? Harry en Margot staan voor je klaar.
Plaats: Villeneuve-sur-Lot
Departement: Lot et Garonne

    Je naam (verplicht)

    Je e-mail (verplicht)

    Onderwerp

    Je bericht of reserveringsaanvraag