<< Terug naar zoekresultaten

Bergerie de Fuissé

Op één van de mooiste plekken in de Bourgogne ligt vlakbij Mâcon, chambres d'hôtes Bergerie de Fuissé, dichtbij de Route du Soleil.

Aan de rand van het beroemde wijndorp Fuissé, 8 km van de Autoroute du Soleil, uitrit Mâcon sud nr 29, ligt chambres d’hôtes Bergerie de Fuissé. Je vindt ons charmante en luxe landgoed met 4 épis in een uniek rustige omgeving, landelijk gelegen tussen de zuid bourgondische wijnvelden van de Pouilly Fuissé wijn.

gastenkamers en suites

Ons domein beschikt over 2 individueel en ruim ingerichte kamers en 3 rustige en royale suites, met een gezellige salon, Bacchus bar, een typische binnenplaats en niet te vergeten de zonnige kersentuin met uitzicht op de wijnvelden.

Wijnstreek

Met zijn 300 inwoners, waarbij iedereen bij het maken van de wijn betrokken is, is dit charmante dorp Fuissé een echte ‘trouvaille’ voor de Frankrijkliefhebbers.

De bekende rots Solutré voor de wandel, in Mâcon tennis en zwemmen, in de directe omgeving zijn 3 golfbanen, wijnproeverijen in kastelen en een bezoek aan het wijnmuseum van Duboeuf.

Direct vanaf de Bergerie starten mooie wandel- en fietsroutes. Er zijn 2 e-bikes voor de sportievelingen.

Een onvergetelijk verblijf in een unieke omgeving!

Monique en Theo

Eigenaren

Monique en Theo

Monique en Theo

Bij B&B Bergerie de Fuissé word je gastvrij onthaald door Monique en Theo. Wat maakt Bergerie de Fuissé uniek? De rust, de omgeving en de familiaire sfeer. Je voelt je zeer welkom bij Monique en Theo. Je krijgt veel tips over uitstapjes in de omgeving en op loopafstand is een sterrenrestaurant.

    Je naam (verplicht)

    Je e-mail (verplicht)

    Onderwerp

    Je bericht of reserveringsaanvraag