Dans La Creuse

Chambres d'hôtes met table d'hôtes

Vanaf 1 april 2019 bent u van harte welkom in onze chambres d’hôtes Dans La Creuse in Mourioux-Vieilleville. Mourioux-Vieilleville is een middeleeuws dorpje dat ligt in het departement de Creuse, in de streek de Limousin, tegenwoordig La Nouvelle Aquitaine genaamd. U kunt bij ons terecht voor meerdere overnachtingen, maar ook als u via de tolvrije A20 op doortocht bent naar Zuid-Frankrijk of Spanje.

Wij hebben 4 gastenkamers waar u kunt genieten van een rustige overnachting. Naast logies met ontbijt, bieden wij ook een 4-gangen diner (table d’hôtes) aan.

Achter ons huis is een terras en een grote achtertuin met verschillende fruitbomen waar iedereen die van de zon of de schaduw houdt altijd een plek kan vinden. De tuin geeft vrij uitzicht op het Franse platteland met Limousin koeien en schapen.

In de buurt van onze chambres d’hôtes loopt 1 van de wandel- en fietsroutes die naar Santiago de Compostella in Spanje gaan. Voor wandelaars en fietsers die hun pelgrimspaspoort kunnen laten zien hanteren wij speciale tarieven. Naast wandelen en fietsen kunt u in de nabije omgeving ook vissen, golfen, ontspannen bij (grote) meren met watersport faciliteiten of mooie rondritten maken met de auto of motor.

Iedereen is van harte welkom bij ons. Wij zullen er alles aan doen om het u naar de zin te maken.

Soyez la bienvenue!

Eric en Joyce

La Ribière 1
Mourioux-Vieilleville 23210 Nouvelle-Aquitaine - Limousin FR
De weg vragen