<< Terug naar zoekresultaten

Domaine Champeaux

Op de grens van de Allier en Puy-de-Dôme, ligt Champeaux. Een 150 jaar oude boerderij met chambres d'hôtes, gîtes en pipowagens met table d'hôtes.

Op de grens van de Allier en Puy-de-Dôme, ligt Champeaux een 150 jaar oude boerderij te midden van een glooiend heuvellandschap en omgeven door bossen en weilanden.

Een ideale plek om heerlijk tot rust te komen en te genieten van alle mooie dingen die de Auvergne te bieden heeft. De Allier is uitermate geschikt voor wandelen en fietsen (mountainbiken). Je loopt of fietst zo het bos in waar diverse routes zijn uitgestippeld.

De boerderij bevindt zich op een ruim, overzichtelijk terrein waar ook kinderen zich heerlijk kunnen uitleven. Voor hen is dan o.a. ook een eenvoudig (opzet)zwembad, pingpongtafel en tafel-voetbalspel voorzien.
Onze langevelboerderij beschikt over 5 ruime slaapkamers, die met liefde en behoud van authentieke details gerenoveerd zijn. Van “en pierre” opgevoegd, “tomettes” op de vloer tot aan de antieke balken aan het plafond. In de boerderij hebben we de “schouwruimte”, dit is een gemeenschappelijke ruimte waar, bij slecht weer, het ontbijt geserveerd wordt en waar alle gasten gedurende de gehele dag terecht kunnen.

Naast de gastenkamers hebben we ook 2 pipowagens.

Er is een jeu de boules-baan en een zwembad, waar eenieder, tijdens de warme dagen, heerlijk kan vertoeven.
Voor de allerkleinsten zetten we in de zomer een kinderzwembadje op en zijn er verschillende fietsjes en speelgoed voor hen beschikbaar.
Ook lopen er inmiddels een aantal kippen, 2 honden, 3 poezen op het terrein rond.

Champeaux wordt ook gebruikt als tussenstop op de weg naar het zuiden van Frankrijk of Spanje. Maar ook voor een langer verblijf houden we ons graag aanbevolen en met al hetgeen de Auvergne u kan bieden, zul je je niet snel vervelen.

Louis

Eigenaren

Louis

Louis

Bij Champeaux word je gastvrij onthaald door Louis. Wat maakt deze B&B zo bijzonder? Heerlijk ontstressen op het Franse platteland en bij Louis staan het thuisgevoel en gezelligheid voorop.
Plaats: Ronnet
Regio: Auvergne
Departement: Allier

    Je naam (verplicht)

    Je e-mail (verplicht)

    Onderwerp

    Je bericht of reserveringsaanvraag