<< Terug naar zoekresultaten

Domaine de Savigny

Chambres d'hôtes en vakantiehuis

Chambres d’hôtes en vakantiehuis Domaine de Savigny bevindt zich in de Nièvre, Bourgogne, in Midden-Frankrijk. Domaine de Savigny is een sfeervolle B&B op een oud jachtdomein. Ruime kamers, park, terras en uitzicht over groene heuvels.

Vakantiehuis

In het apart gelegen, vrijstaande tuinmanshuis logeer je in een romantische, karakteristieke vakantiewoning (max. 3 personen) met grote keuken met schouw, een woonkamer met houtkachel, ruime slaapkamer en een heerlijk terras. Volop privacy gegarandeerd. Rondom de gîte ligt een prachtige tuin met boomgaard en romantische zitjes met geweldig uitzicht op het heuvelachtige landschap van de Bourgogne.

B&B kamers

De vijf comfortabele B&B kamers bevinden zich in het jachthuis (de manoir) en zijn ieder in een eigen stijl ingericht. De chambres d’hôtes hebben elk een ruim tweepersoonsbed, een zithoekje en een eigen badkamer voorzien van douche, toilet en wastafel. Vanuit de ramen kijk je uit over de tuin en de groene Bourgondische heuvels rondom het domein. Gasten kunnen de hele dag door gebruik maken van de sfeervolle zitkamer op de begane grond, van de tuin en de terrassen rondom het jachthuis.

Het manoir is ook in zijn geheel te reserveren, voor maximaal 18 personen. Als gast heb je de beschikking over alle B&B kamers, een extra slaapkamer, woonkamer, eetkamer, keuken en het park.

Historische steden en dorpjes nabij Domaine de Savigny

Tijdens je vakantie bij Domaine de Savigny is er veel te ontdekken in de prachtige groene Bourgondische omgeving, met oude historische steden en dorpjes. Of juist heerlijk relaxen met een boek en een drankje op het terras of in de tuin van de chambres d’hôtes of gîte. Je vakantie helemaal ontspannen doorbrengen? Een paar keer per week wordt er een drie-gangen menu of een dagschotel geserveerd.

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Onderwerp

Je bericht of reserveringsaanvraag