<< Terug naar zoekresultaten

Domaine La Valade

Domaine La Valade is gelegen in Bors de Baignes, in het zuiden van het departement Charente

Domaine La Valade is gelegen in Bors de Baignes, een gemeente van 115 inwoners in het uiterste Zuiden van het Departement Charente, een oase van rust en tegelijkertijd makkelijk bereikbaar via de Nationale 10 (afrit 74 Bors/Chantillac).

Een oase van rust

Het afgesloten privédomein van meer dan 5 hectare, wordt omgeven door zo’n 120 hectare natuurschoon, dus ideaal om te wandelen, te fietsen of te lopen. De ideale plek dus om te herbronnen.

Er zijn op de eerste verdieping 5 2-persoonskamers aanwezig (waarvan 1 met eigen badkamer), een gezinsbadkamer en nog een badkamer op het gelijkvloers.

Voorzien van alle gemakken

Voor degenen die (soms) zelf willen koken is er een grote, volledig ingerichte keuken aanwezig, anders verzorgen wij desgewenst maaltijden ‘à la carte’ van dagelijkse kost tot een zeer uitgebreid 3-of 4 gangen-menu in samenspraak.

Een Petanquebaan (4x15m) staat ter beschikking, alsook een ‘Poolhouse’ met salon, bar, sauna, een badkamer naast het zwembad en een buitenkeuken met polyvalente ruimte. Leenfietsen zijn beschikbaar.

Het geheel ademt een uitgesproken oud-Citroën signatuur uit (aanwezigheid van DS, Traction Avant, 2CV, Dyane, enz. in alle maten en vormen).

Alle modern comfort is aanwezig met de ambiance ‘Art de vivre à la Française des Trente Glorieuses’.

Omgeving van het domein

Op slechts 4 km van Domaine La Valade vinden we Chevanceaux (1000 inwoners), waar alle commoditeiten aanwezig zijn, op 40 km Angoulême en op 70 km Bordeaux. Uitstappen naar bijvoorbeeld Aubeterre Sur Dronne (1 van de mooiste dorpen van Frankrijk), Saint-Emilion, Île d’Oléron, Blaye, Île de Ré of La Rochelle zijn ook mogelijk

 

Eigenaren

Regine en Alain

Regine en Alain

Bij Domaine La Valade word je gastvrij onthaald door Regine en Alain. Zij doen er alles aan om je een aangenaam verblijf te bieden op La Valade. Echt een aanrader voor wie wil genieten van natuur, rust, lekker eten en antieke Citroëns.
Plaats: Bors(Canton de Baignes-Sainte-Radegonde)
Departement: Charente

    Je naam (verplicht)

    Je e-mail (verplicht)

    Onderwerp

    Je bericht of reserveringsaanvraag