<< Terug naar zoekresultaten

Domaine Puech Malou

Chambres d'hôtes, vakantiehuizen met zwembad en table d'hôtes

Domaine Puech Malou ligt in het departement Tarn, dat deel uitmaakt van de Zuid-Franse regio Occitanie, voorheen Languedoc-Roussillon en Midi-Pyrénées. In deze schitterende omgeving vindt je twee prachtige vakantiehuizen: vakantiehuis ‘de Hoeve’ en vakantiehuis ‘de Cottage’ welke buiten het seizoen ook als chambres d’hôtes worden verhuurd. Het domein ligt op een zonnige heuveltop op een hoogte van 500 meter midden in de Zuid Franse campagne.

De voormalige akkers zijn omgetoverd tot parkachtige tuinen en terrassen waar je kunt genieten van rust, ruimte en privacy. De moestuin, de kruidentuin, de boomgaard en de kippen leveren nog steeds verse ingrediënten voor het ontbijt en de table d’hôtes.

De omgeving biedt je rust, ongerept natuurschoon, prachtige uitzichten en typische Franse dorpjes. Bij helder weer laten de toppen van de Pyreneeën zich in al hun grandeur bewonderen.

De streek is ook rijk aan cultuur en historie. Het eeuwenoude Albi en Cordes sur Ciel liggen op 30 minuten rijden en in een uur ben je in Toulouse of Carcassonne. Het land der Katharen ligt binnen handbereik.

Dankzij het mediterrane klimaat is het er het hele jaar door bijzonder goed toeven. Een comfortabel verblijf, ver van drukte en lawaai, verstild in ruimte en tijd; u vindt het in Domaine Puech Malou.

Harry en Monique.

Eigenaren

Harry en Monique

Harry en Monique

Harry Raemaekers en Monique Moors zijn de trotse eigenaren van Domaine Puech Malou. We delen dit graag met wie dat ook weet te waarderen en respecteren. Uit alle uithoeken van de wereld hebben wij al vele gasten mogen verwelkomen en een welverdiende, verrassende en onvergetelijke vakantie mogen bezorgen. A bientôt chez nous Harry en Monique
Plaats: Teillet
Regio: Occitanie
Departement: Tarn

Vermeld in gids Op pad met Locals

    Je naam (verplicht)

    Je e-mail (verplicht)

    Onderwerp

    Je bericht of reserveringsaanvraag