<< Terug naar zoekresultaten

Hotel Camping sur Yonne**

Hotel, camping en vakantiehuizen met table d'hôtes

Hotel Camping sur Yonne biedt je een unieke vakantie met veel mogelijkheden! Het is het ideale vertrekpunt voor prachtige wandel- en fietstochten in een gebied waar ruimte en rust nog heel gewoon is. Wij hebben diverse wandel- en fietstochten voor je uitgeschreven.
Sur Yonne ligt in een heuvelachtig gebied aan de rand van het Parc du Morvan. Weilanden met de typerende witte Charolais koeien en bossen worden gescheiden door woeste stroompjes en prachtige meren. Het is een kleinschalig bedrijf dat bestaat uit een klein hotel, een camping en een gîte. Ons terrein is 2,5 ha groot en ligt aan de rivier de Yonne.

Gastenkamers

Het kleine hotel heeft de knusse uitstraling van een chambres d’hôtes. Er zijn 5 standaardkamers, 1 luxe kamer en 4 chaletjes met een eigen terras en veel privacy. In het ‘oude woonhuis’ en in de chaletjes op het terrein bevinden zich de hotelkamers.

Kleine camping

Onze kleine camping ligt gescheiden van het hotel. Het is een natuurlijk, iets glooiend terrein omgeven door houtsingels met enkele prachtige grote oude eiken. In het midden ligt een ruim veld, dat in het voorjaar een prachtig bloementapijt is! De camping bestaat uit 13 plekken, 10 voor tenten of caravans en 3 plekken voor de verhuur. Je kunt bij ons 2 kampeerbungalows, een Vrijbuitertent of ons naastgelegen vakantiehuis huren!

Restaurant

Wij hebben een restaurant waar wij dagelijks, op reservering, een Bourgondisch 3-gangenmenu serveren. Koken is onze passie en dat vind je terug in ons Menu du Terroir. We stellen het menu samen uit de klassiekers van de Franse keuken en gebruiken het liefst verse streekproducten en producten uit eigen tuin. In overleg houden wij rekening met vegetarische wensen. Je kunt eten aan de gezamenlijke grote eettafel of met zijn tweeën of het eigen gezin aan een tafeltje.

Denk je bij Frankrijk net als wij aan rust, ruimte, lekker eten, wijn en (actief) genieten dan zul je het bij ons prima naar je zin hebben. Graag tot ziens in Epiry,

Peter & Annemieke

Hotel Camping sur Yonne** van boven

Eigenaren

Peter en Annemieke

Peter en Annemieke

Op Sur Yonne wordt je met Bourgondische gastvrijheid ontvangen door Peter en Annemieke. Wat maakt Sur Yonne uniek? "Onze passie voor koken die we delen met onze gasten. En ons grote terrein met de rust en ruimte aan de rand van het bos. Kom lekker genieten op het Bourgondische platteland."
Plaats: Epiry
Departement: Yonne
Streek: Morvan

    Je naam (verplicht)

    Je e-mail (verplicht)

    Onderwerp

    Je bericht of reserveringsaanvraag