<< Terug naar zoekresultaten

L’ Angelot

Chambres d'hôtes met zwembad en table d'hôtes

Sinds oktober 2019 zijn wij de trotse eigenaren van B&B L’Angelot, al ruim 10 jaar een vertrouwd adres voor B&B in de Ardèche. Na een grondige verbouwing zullen wij 1 mei 2020 opnieuw de deuren te openen.
L’Angelot is een oude 17e eeuwse boerderij gelegen op een rotshelling met een prachtig uitzicht op het plaatsje Antraigues-sur-Volane. We hebben 4 gastenkamers en een lekker groot zwembad (15×5). Een lekkere wandeling met de nodige hoogtemeters brengt u in 15 minuten in het dorp met restaurantjes, terrasjes en een paar winkeltjes.
De omgeving leent zich uitstekend voor tal van sportieve activiteiten, het bezoeken van tal van bezienswaardigheden en uiteraard ook om heerlijk te relaxen. We bevinden ons middenin het nationale park Monts d’Ardèche. Kortom, een prachtige plek voor een heerlijke vakantie.

Sandra en Pieter.

Eigenaren

Pieter en Sandra

Pieter en Sandra

L’ Angelot wordt gerund door de Nederlandse eigenaren Pieter en Sandra. Wat maakt L'Angelot zo bijzonder? "Het is hier een groene oase met mooie kastanjebomen en een fantastisch uitzicht. Ook voor de sportievelingen is er hier veel te beleven. We kijken er naar uit je op onze prachtige plek in de Ardèche te mogen ontvangen."
Plaats: Vallées-d'Antraigues-Asperjoc
Regio: Rhône-Alpes
Departement: Ardèche

    Je naam (verplicht)

    Je e-mail (verplicht)

    Onderwerp

    Je bericht of reserveringsaanvraag