<< Terug naar zoekresultaten

La belle vie a Bize

Chambres d'hôtes La belle vie a Bize ligt in het glooiende heuvellandschap van de Haute-Marne vlakbij de Bourgogne

La belle vie a Bize ligt in de vallei van het riviertje de Amance; in het glooiende heuvellandschap van de Haute-Marne, op de grens met de Bourgogne, de Haute-Sâone en de Vogezen.

Voor een heerlijke overnachting onderweg ter hoogte van Langres. Of voor een rustgevende of juist actieve vakantie. Onthaasten op het Franse platteland in de prachtige heuvelachtige in de omgeving van Bize.

Het goede leven van Bize

Elke kamer heeft een eigen badkamer en is van alle gemakken voorzien. In onze tuin zijn er diverse zitjes om te relaxen.

Op ons terrein is plaats voor 2 caravans.

Table d’hôtes

Elke dag wordt er een 3-gangen diner gekookt met een culinaire twist en heb je de mogelijkheid om bij ons aan te schuiven.

Als tussenstop op de Autoroute du Soleil

Op 600 km vanaf Utrecht nabij de autoroute du soleil, ter hoogte van Langres, tussen Nancy en Dijon een geweldige plek om één of meerdere nachten te verblijven. We liggen slechts een half uurtje van de snelweg af. De rit naar onze B&B is al een deel van je vakantie.

Fietsen en wandelen in de Haute Marne

Het glooiende landschap, met afwisselend bossen en landerijen en de rust maken deze streek tot een uitstekend wandelgebied. De Haute Marne is ook een uitstekend fietsgebied. Er zijn diverse wandel en fietsroutes beschikbaar.

Er zijn diverse steden te bezichtigen zoals  Chaumont, Joinville, Bourbonne-les-Bains en Dijon. Hier kun je winkelen of een terrasje pakken. In Langres en Chateauvillain komen de middeleeuwen tot leven.

Het landschap van de Haute-Marne

Vanuit La Belle vie a Bize kun je mooie dagtochten maken. Een gebied om op je gemak over rustige wegen te toeren. De schoonheid van de natuur is voelbaar als je hier rondrijdt. Bossen, weilanden, riviertjes en dorpjes wisselen elkaar af.

Eigenaren

Ronald en Ingeborg

Ronald en Ingeborg

In 2020 hebben Ronald en Ingeborg de stoute schoenen aangetrokken en zijn naar Frankrijk geëmigreerd. In de omgeving Haute Marne in het dorpje Bize, hebben ze hun eigen chambres d'hôtes opgebouwd. Bij Ronald en Ingeborg kun je ontspannen en genieten van het Franse leven! Ideaal voor een korte vakantie of tussenstop naar het zuiden.
Plaats: Bize
Regio: Grand Est
Departement: Haute-Marne

    Je naam (verplicht)

    Je e-mail (verplicht)

    Onderwerp

    Je bericht of reserveringsaanvraag