La Maison Chabbert

Chambres d'hôtes met table d'hôtes

Met veel genoegen verwelkomen wij u in ons charmante maison de maître in Beaufort, dat op de grens ligt van de departementen Hérault en Aude in de regio Occitanië, tot voor kort Languedoc-Rousillon genaamd. Het historische dorpje is omringd door de zonovergoten wijngaarden van de Minervois, een gebied rijk aan geschiedenis, met name die van de Katharen.

Het huis dateert van 1863 en als u het betreedt, waant u zich terug in de tijd. We hebben ons best gedaan om de vele authentieke details te behouden. De ruime kamers zijn sfeervol en beschikken uiteraard over alle comfort.

Rondom het huis is het aangenaam toeven in de tuin met z’n schaduw- en zonrijke hoekjes, ook een fijne plek om te genieten van zwoele zomeravonden. Als het vroeg of laat in het jaar te fris is om buiten te eten, ontbijt en dineert u in de typisch Franse eetkamer. Naast de ‘salle à manger’ kunt u ook gebruik maken van de salon met bibliotheek en talrijke brochures.

Een paar keer in de week is het mogelijk om aan te schuiven aan de ‘table d’hôtes’, een gezellig moment om belevenissen uit te wisselen.

Bij aankomst vertellen wij u graag van alles over de streek, over wat er te doen is en welke uitstapjes u kunt maken te voet, met de fiets of met de auto.

Rue Centrale 2
Beaufort 34210 Occitanie FR
De weg vragen