<< Terug naar zoekresultaten

La Moulinasse

Vakantiehuis met zwembad

La Moulinasse biedt vijf recent vernieuwde vakantiewoningen op het domein van een historische herenhoeve in Périgord Vert (Dordogne). De verschillende historische gebouwen zijn gerestaureerd met maximaal behoud van authentieke elementen. De uitrusting en de inrichting van de vakantiewoningen is fris en hedendaags. Deze mix van oud en nieuw wordt erg gesmaakt door onze gasten.
De verschillende gebouwen houden afstand ten opzichte van elkaar, waardoor de privacy van de verschillende gasten wordt gerespecteerd.
La Moulinasse is landelijk gelegen, maar er is van alles te beleven in de omgeving (van cultuur tot natuur, voor actievelingen, met kinderen, voor liefhebbers van markten en ambachten, …) Of je kan ook lekker niets doen en op het domein genieten van de rust, het groen en uiteraard … het zwembad. La Moulinasse heeft een verwarmd zwembad van 6 bij 12m zodat het water ook in het voor- en najaar aangenaam is.
Het domein biedt ook volop speelruimte voor klein en groot. Er is een speeltuintje, een trampoline, een pingpongtafel, … En binnenshuis is er een informatie- en speelruimte met tafelvoetbal, een airhockey-tafel, stripverhalen, gezelschapsspelen,…). Met andere worden er is voor elk wat wils.

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Onderwerp

Je bericht of reserveringsaanvraag