<< Terug naar zoekresultaten

La Perle d’Anrosey

Chambres d'hôtes met table d'hôtes

Bed & Breakfast La Perle d’Anrosey ligt in het noordoosten van Frankrijk, in de Haute-Marne op de grens van de Bourgogne.

Op weg naar het zuiden

Voor een ontspannen overnachting onderweg nabij Langres, of een rustgevende vakantie. Onthaasten op het Franse platteland in de prachtige heuvelachtige omgeving van Anrosey.
Op 30 minuten rijden van de autoroute du soleil. Tussen Nancy en Dijon ter hoogte van Langres. Een stukje binnendoor zonder noemenswaardig extra kilometers op weg van of naar uw vakantiebestemming.

Chambres en table d’hôtes

Een B&B in een adellijk manoir met een grote parkachtige tuin rondom. Met 5 ruime gastenkamers tot 5/6 personen in het zomerseizoen zeer geschikt voor families met kinderen. In het grote atelier is dan een kindertekenatelier ingericht. Om 19.00 uur kan er gezamenlijk gegeten worden tijdens de table d’hôtes. De gastentafel in de tuin waar in een ontspannen ambiance samen met ons het diner of kinderdiner wordt geserveerd.

Egbert en Ilja

Eigenaren

Egbert en Ilja

Egbert en Ilja

Zij zijn de trotse eigenaren van deze mooie chambres d’hôtes in Haute-Marne. Ilja en Egbert doen er alles aan om je verblijf onvergetelijk te maken en de uniekheid van deze plek met je te delen. Bij La Perle d’Anrosey voel je je letterlijk thuis ‘Als een God(in) in Frankrijk’!
Plaats: Anrosey
Regio: Grand Est
Departement: Haute-Marne

    Je naam (verplicht)

    Je e-mail (verplicht)

    Onderwerp

    Je bericht of reserveringsaanvraag