<< Terug naar zoekresultaten

La P’tite Place

Chambres d'hôtes en vakantiehuis met table d'hôtes

B&B La P’tite Place ligt middenin Les Arques en is naast een B&B ook een theetuin. Overdag is deze theetuin geopend voor bezoekers maar voor de logeergasten zijn er zowel binnen als buiten meerdere privégedeeltes. In de tuin kun je lekker relaxen met een hapje en een drankje. Of natuurlijk aansluiten bij de table d’hôtes met seizoens- en regionale producten.

Wij hebben 3 comfortabel ingerichte gastenkamers. Iedere kamer heeft een 2-persoonsbed (1.60 x 2.00 m.), een zitje en een eigen, aangrenzende badkamer met douche en toilet.

Vakantiehuis

Op 3 kilometer van Les Arques, vlakbij het dorpje Lherm, hebben wij een vakantiehuis in de verhuur.
Het huis is geschikt voor maximaal 6 personen, is compleet ingericht en heeft een grote tuin met veel privacy en een zwembad.

Rust

Les Arques is autovrij, hierdoor is het een heerlijk dorpje om doorheen te slenteren.La P’tite Place ligt aan een pleintje, met uitzicht op de kerk, maar de achtertuin biedt weids uitzicht over de prachtige heuvels van de Lot. De avonden zijn er stil en in de nacht is een prachtige sterrenhemel te zien. Het dorpje is ‘bekend’ doordat kunstenaar Zadkine hier heeft gewoond en gewerkt. In en rond het Musée Zadkine zijn prachtige kunstwerken van hem te zien. In Rotterdam staat het beeld ‘de verwoeste stad’, wat door hem gemaakt is.

De B&B is een goede uitvalsbasis om te wandelen en te fietsen. Er zijn diverse routes uitgestippeld, maar ook zelf ‘ronddwalen’ kan je op prachtige plekjes brengen.

Tot binnenkort,

Paul en Anita

Eigenaren

Paul en Anita

Paul en Anita

Plaats: Les Arques
Regio: Occitanie
Departement: Lot

Vermeld in gids Op pad met Locals

    Je naam (verplicht)

    Je e-mail (verplicht)

    Onderwerp

    Je bericht of reserveringsaanvraag