<< Terug naar zoekresultaten

La Vallée Verte

camping met vakantiehuis en zwembad

Onze kleine familiecamping biedt rust en ruimte voor iedereen .
La Vallée Verte is een familiecamping die u 11 plaatsen (met mogelijkheid van elektriciteit) biedt. De plaatsen zijn minimaal 200 m2 groot. Het geheel is gelegen op een terrein van circa 2 hectare en ons totale domein is ongeveer 5 hectare groot. De uitgestrektheid levert voldoende vrijheid voor iedereen. Zou u eventueel geen elektriciteit wensen, dan zijn de mogelijkheden om uw kampeeruitrusting te plaatsen nog veel groter. Op het gehele campingterrein kunt u uw plekje kiezen. De camping biedt schoon en eenvoudig sanitair.

Op ons terrein staan meerdere gebouwen. In een van die gebouwen bevindt zich de gîte voor 4 à 6 personen op de 1e etage. Ondanks het feit dat de gîte op de 1e etage is gelegen betreedt u deze gîte toch gelijkvloers doordat de entree zich bevindt in het er naast liggende gebouw. De gîte heeft vanzelfsprekend een eigen afsluitbare toegang. Uw auto kunt u dichtbij de gîte op ons terrein parkeren.
Door de ligging op een kleine heuvelrug biedt de camping een vrij zicht op de omringende natuur op slechts 2,5 km van de stad Ambert.

In het leuke stadje Ambert vindt u diverse winkeltjes, leuke terrasjes en ook het mooie park bij het “plan d’eau”. In het park kunt u wandelen en in het meer met zandstrand kunt u zwemmen. Het zwemwater is afgeschermd van de rest van het meertje. In de zomermaanden is het zwemwater bewaakt.

Bij het meer kunt u ook waterfietsen en kano’s huren, of natuurlijk met uw eigen opblaasbootje peddelen. Aan de kant van het meer ligt een restaurant met terras. Net naast het restaurant liggen attracties voor de kinderen, zoals trampolines en een springkussen. In het park is sinds kort een groot BMX parcours aangelegd.

In het park treft u eveneens een visvijver aan en de rivier de Dore loopt ook door het park.

    Je naam (verplicht)

    Je e-mail (verplicht)

    Onderwerp

    Je bericht of reserveringsaanvraag