<< Terug naar zoekresultaten

Le Mouton Perdu

Chambres d'hôtes met table d'hôtes

Bed & breakfast Le Mouton Perdu is gevestigd in een 18e eeuwse pastorie in Biches, een dorpje in de Niévre op steenworpafstand van het Canal du Nivernais en de Morvan.

Het glooiende landschap van de Bazois, de streek rondom Châtillon-en-Bazois is heel gevarieerd: grazige weiden met schapen en Charolais koeien, meanderende beken en riviertjes en dichte bossen wisselen elkaar af.

In de charmante pastorie zijn alle authentieke elementen bewaard gebleven en waar nodig aangevuld met modern comfort.

De besloten tuin rondom het huis herbergt tal van lommerrijke en zonnige plekjes om heerlijk weg te mijmeren onder het toeziend oog van de schapen in de belendende wei.

De 2 grote gastenkamers hebben elk hun eigen sfeer en zijn voorzien van een comfortabele zithoek en ruime badkamer. ‘s Avonds kun je genieten van een lekker diner bereid met producten uit eigen moestuin en de regio. Le Mouton Perdu biedt de gastvrijheid en alle heerlijkheden van het Bourgondische leven.

Anja

Eigenaren

Anja

Anja

Bij Le Mouton Perdu word je gastvrij onthaald door Anja. Wat is het unieke karakter van Le Mouton Perdu? "Ik houd van het ongekunstelde Franse plattelandsleven, de rust en ruimte, de schitterende sterrenhemels, de prachtige zonsondergangen. Een leven dat ik graag deel met mijn gasten."
Plaats: Biches
Departement: Nièvre

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Onderwerp

Je bericht of reserveringsaanvraag