<< Terug naar zoekresultaten

Le Puy Maury

Zoek je een B&B midden in regionaal natuurpark 'Millevaches en Limousin in de omgeving van de Haute Vienne? B&B Le Puy Maury

Onze chambres d’hôtes ligt midden in regionaal natuurpark ‘Millevaches en Limousin’. Wij bieden drie gastenkamers en een appartement met fantastisch uitzicht over de vallei en weilanden. Met ruime kamers, fijne bedden, je eigen badkamer en een heerlijk ontbijt.

Je eigen optrek tijdens de vakantie. Le Puy Maury biedt een sfeervol appartement met 2 slaapkamers, een woonkamer, eetkamer, kitchenette, badkamer, apart toilet en terras met uitzicht.

Gegarandeerd ontspannen met het geluid van tjirpende krekels en een kabbelend beekje. Lekker eten op je eigen terras of wegdromen met een goed boek.

Activiteiten Haute Vienne

De omgeving heeft genoeg te bieden; ideale omgeving voor rustzoekers én de actieve vakantieganger. De Haute Vienne biedt tal van wandel-, fiets- en mountainbike paden. Ook zijn er volop visstekken in de omgeving. Glooiende heuvels, bloeiende weides, rivieren en meren, de vele vogels; geniet van al het moois de natuur te bieden heeft. Ook op cultureel gebied is er genoeg te ontdekken zoals middeleeuwse dorpen en steden, musea en diverse markten.

Charlotte en Diederik

Eigenaren

Charlotte & Diederik

Charlotte & Diederik

Bij Le Puy Maury word je gastvrij onthaald door Charlotte en Diederik. “We vertellen je graag over de omgeving, wat je kunt bezoeken en zien. Wandelaars en mountainbikers kunnen hier ook uitstekend uit de voeten”. Ben je nieuwsgierig geworden naar het grootse uitzicht? Charlotte en Diederik staan voor je klaar.
Plaats: Augne
Departement: Haute-Vienne

    Je naam (verplicht)

    Je e-mail (verplicht)

    Onderwerp

    Je bericht of reserveringsaanvraag