<< Terug naar zoekresultaten

Les Coulisses du Morvan

Chambres d'hôtes, vakantiehuis en table d'hôtes

Wij zijn René en Sylvia, na lang zoeken en fantaseren vonden wij deze perfecte plek midden in het coulissen-landschap in het zuiden van de Morvan.

Kom bij ons genieten! van de rust, prachtige omgeving, wandel en mountainbike tochten, de schilderachtige vergezichten en het adembenemend uitzicht in onze tuin.

Vakantiehuis op Uchon

Onze gîte is een traditioneel knechtenhuisje uit 1821, geschikt voor 5 á 6 personen. Waar vroeger de koeien op stal stonden, zijn nu 2 sfeervolle slaapkamers gemaakt.

Chambres d’hôtes

Les Coulisses du Morvan heeft 2 gastenkamers, beide kamers beschikken over een privé douche, toilet en wastafel op de kamer.

Genieten in de Morvan

Je vindt Les Coulisses du Morvan in het zuiden van de Morvan. Het dichtstbijzijnde dorp Etang sur Arroux is op 4 km. Autun is 20 minuten rijden met de auto.
De ligging van deze sfeervolle accommodatie is perfect op een zuidhelling waardoor s’ ochtends vroeg de zon al door de ramen naar binnen schijnt en alle ruimtes extra verlicht worden.
Als je in de vroeg ochtend de deur opent hoor je alleen het geluid van de vogels en het ruisende water in het naastgelegen beekje. Je waant je hier met recht alleen op de berg. In de bossen kun je wandelen en of mountainbiken. De kuiten zullen in beide gevallen danig op de proef worden gesteld omdat het terrein alles behalve vlak is. Maar daardoor heb je bij iedere bocht een ander uitzicht op de prachtige omgeving.

In het hoogseizoen serveren wij af en toe een table d’hôtes maaltijd.

Wij heten u graag welkom in de Bourgogne bij Les Coulisses du Morvan.

Eigenaren

Sylvia en René Rook

Sylvia en René Rook

René en Sylvia vonden na lang zoeken deze perfecte plek midden in het coulissen-landschap in het zuiden van de Morvan. Het puur en ongerept landschap van de Morvan is zeer geschikt voor wandelaars, fietsers, (mountainbike, racefiets en elektrische fiets ) en rustzoekers. Kom genieten van de gastvrijheid van Sylvia en René.
Plaats: La Chapelle-Sous-Uchon
Departement: Saône-et-Loire
Streek: Morvan

Bezienswaardigheden in de buurt
van Les Coulisses du Morvan

 1. Wandelparadijs Uchon
 2. Oude romeinse stad Autun
 3. Bibracte op Mont Beuvray
 4. Boeddhistische Tempel in La Boulaye
 5. Boomklimmen in Givry
 6. Dichtstbijzijnde dorp is Etang sur Arroux

  Je naam (verplicht)

  Je e-mail (verplicht)

  Onderwerp

  Je bericht of reserveringsaanvraag