<< Terug naar zoekresultaten

Les Magnolias

Chambres d'hôtes en vakantiehuizen met zwembad en table d'hôtes

Landgoed Les Magnolias is gelegen aan de rand van de “bastide” Lalinde, gesticht in 1267 door Henri III Plantagenêt. Ons domein van 2,5 hectare ligt aan de oevers van de rivier de Dordogne.

Romantisch herenhuis als chambres d’hôtes

Ons Maison de Maître, een schitterend romantisch herenhuis uit de 18de eeuw, is recent volledig gerenoveerd tot een luxueuze chambres d’hôtes accommodatie. Het aangrenzende gebouw is in gebruik geweest als tabaksschuur en verbouwd tot een vakantieaccommodatie.
Wij beschikken over vier sfeervolle gastenkamers voor onze B&B gasten en zes smaakvol ingerichte vakantiehuizen.

Authentieke vakantiehuizen

De vakantiehuizen bestaan uit aparte zitkamer met “open keuken” en 2 slaapkamers. Een luxe badkamer met regendouche en badkamermeubel met wastafel en een apart toilet maken het beeld compleet.

Zwembad aan de rivier de Dordogne

Het zwembad (17 x 7 m) met uitzicht op de rivier heeft ruime terrassen, is omringd door palm en olijf bomen en gevuld met water uit onze eigen bron. Genieten van de rust op een zonovergoten terras, een heerlijk uitgebreid ontbijt op één van de terrassen, een schitterend uitzicht over de altijd in beweging zijnde Dordogne rivier, flaneren langs de oever van de rivier met zwanen en treurwilgen

Er is ontzettend veel te beleven: exposities, historie (kastelen en grotten), festivals, een heerlijke keuken, gezellige marktjes en mooie fiets-, auto-, en wandel routes. Een streek die je moet ruiken en proeven en waar het bijzonder aangenaam toeven is. Het is aan u hoe u wilt genieten. Of van de ruimte, historie en de rust, of juist van een actieve vakantie.

Wij heten je het gehele jaar door van harte welkom.

Sietske en Tom

Impressie van Les Magnolias: chambres d’hôtes en vakantiehuizen

 

 

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Onderwerp

Je bericht of reserveringsaanvraag