<< Terug naar zoekresultaten

Maison de Maître Des-Sens

Chambres d'hôtes, vakantiehuis met zwembad en table d'hôtes

Rust, comfort en authenticiteit

Gelegen in één van de oudste gedeelten van het historische centrum van Nyons, krijgt Maison de Maître Des-Sens weer nieuw leven, door u te verwelkomen voor een verblijf in de Drôme Provençale. Laat de u meevoeren in de sfeer van dit pand in één van onze 3 vakantie-appartementen of de gastenkamer, welke elk hun eigen stukje charme en authenticiteit van het pand uitademen.

In dit herenhuis kan je ontspannen op het privé-terrasje bij het appartement of op één van de plekjes in onze stadstuin met bassin. Het is genieten in de zonneschijn van dit heerlijke klimaat.
De ideale locatie om volop van het Provençaalse leven te genieten, door de ligging onder de beschermende bogen van de historische romaanse brug, le Pont Roman, en vlakbij de winkels, restaurants en vele typische lokale en historische bezienswaardigheden. Met zicht op de omliggende bergen, alwaar vele wandel- en fietsroutes uitgezet zijn.

Dit oude gebouw hervindt weer zijn pracht van weleer. Met ons als de volgende generatie eigenaren, die trots en enthousiast, dit indrukwekkende stijlvolle pand in al zijn glorie laten herleven en tevens onze touch krijgt om het alle comfort en karakter van deze tijd mee te geven.

    Je naam (verplicht)

    Je e-mail (verplicht)

    Onderwerp

    Je bericht of reserveringsaanvraag