<< Terug naar zoekresultaten

Manoir Bonpassage

Manoir Bonpassage, een kleinschalig charmehotel met zwembad is gelegen in het hart van de Bourgogne tussen Beaune en Autun in de Côte-d'Or

Manoir Bonpassage is een kleinschalig hotel de charme, idyllisch gelegen in heuvelachtig gebied tussen de wijnstreek van de Côte d’Or en natuurpark Le Morvan.

Het hotel is gevestigd in een manoir uit 1850 en het naastgelegen voormalige Etablissement d’Aviculture Sainte Marguerite uit 1900, aan de rand van het dorpje Thury.

Er zijn 8 kamers met eigen sanitair. De Nederlandse eigenaren staan garant voor een persoonlijke en hartelijke ontvangst.

Gastronomisch genieten in de Bourogogne

In onze sfeervolle eetkamer kunt u alle avonden, behalve dinsdag, bij ons dineren.  Dat we u daarbij een passende wijn kunnen aanbieden spreekt voor zich. In de zomermaanden kan er bij mooi weer tot laat op het terras gedineerd worden.

Wijnstreek bij Beaune en de Morvan

Er lopen plaatselijke wandel- en fietsroutes door de directe omgeving. Vlakbij ligt een meertje, waar u kunt vissen. Cultuurhistorisch gezien heeft de Bourgogne veel te bieden. Beaune, Autun, Dijon, Vézelay, Cluny en Fontenay zijn allemaal zeer goed bereikbaar vanuit dit adres.

Eigenaren

Ruud Rijsbergen & Annemiek van Iersel

Ruud Rijsbergen & Annemiek van Iersel

Bij Bonpassage geniet je van een aangenaam en heerlijk rustig verblijf in één van de meest geliefde streken van Frankrijk, op zowel gastronomisch als cultuurhistorisch en landschappelijk vlak. Wij bieden je echte persoonlijke aandacht, het genot van een heerlijke maaltijd en net dát beetje extra waar men in grotere hotels vaak niet aan toe komt. Graag tot ziens in Manoir Bonpassage. Ruud Rijsbergen & Annemiek van Iersel

    Je naam (verplicht)

    Je e-mail (verplicht)

    Onderwerp

    Je bericht of reserveringsaanvraag