<< Terug naar zoekresultaten

Moulin La Combe Basse

Zoek je een groepsvakantiehuis in de Auvergne? In de adembenemende omgeving van de Puy de Dôme en het natuurpark Livradois-Forez staat onze watermolen

Rust, ruimte en natuur, het is puur genieten! Ben je voor je vriendengroep, een familie-event, wandel of fietsclub op zoek naar een comfortabel verblijf? Dan ontvangen wij jullie graag in onze watermolen in de Livradois-Forez in de Auvergne. 

Gastenverblijf in een watermolen

Een royale living en 4 tweepersoons slaapkamers met eigen badkamer staan tot jullie beschikking.
Morgens worden jullie verwend met een lekker ontbijt buiten in de tuin. De vogels hoor je, maar ook het water van de waterval. Je bent even helemaal “weg”.

Genieten in de Auvergne

Onze molen staat op een terrein van ruim een hectare met riviertjes, een waterval, zomerkeuken met zwembad en allerlei plekjes om je even terug te trekken.
Voor groepen met een grootte van max. 8 personen bieden wij een verblijf met ontbijt aan. Op verzoek serveren wij met heel veel plezier een heerlijke twee-gangen dis.
Bezoek onze website voor informatie over de accommodatie, de mogelijkheden voor een groepsverblijf en de omgeving. Kijk ook op onze Facebook/Instagram pagina’s.

Bezienswaardigheden Auvergne bij Moulin La Combe Basse

 

Het Livradois-Forez Park is een gebied zonder omheiningen en beslaat 300.000 hectare. Het is een van de grootste regionale natuurparken in Frankrijk. Het grenst aan Clermont-Ferrand en Vichy en omvat Thiers, de hoofdstad van het messenmakerswerk, Billom, bekend om zijn knoflookproductie, Ambert met zijn vreemde ronde stadhuis in de vorm van een Fourme d’Ambert-kaas, en La Chaise Dieu, met zijn voormalige benedictijnenabdij.
Le-Puy-en-Velay is de belangrijkste stad van het departement Haute-Loire. Dat deze stad iets heeft met de katholieke kerk is wel duidelijk. Een blikvanger is het indrukwekkende standbeeld van Maria met kind dat met 23 meter hoog boven het stadje uitsteekt. Pronkstuk van de stad is de kathedraal Notre-Dame. Dit middeleeuwse monument heeft zelfs een plekje op de Werelderfgoedlijst van UNESCO.

 

In de Puy-de-Dôme (Auvergne) is er geen gebrek aan adembenemende panorama’s. Van de vulkanen van de Chaîne des Puys tot de bergkammen van de Sancy, van de meander van de Queuille tot de heidevelden van de Hautes-Chaumes via de Gorges de l’Enval, ga de hoogte in en ontdek het grandioze schouwspel van de unieke landschappen van de Puy-de-Dôme.

 

Het kasteel is niet de enige troef van Saint-Saturnin. In het dorp vind je een van de vijf grote romaanse kerken van de Auvergne, die gekenmerkt wordt door een opvallende bouwstijl.

Eigenaren

Trudy en Jan Willem

Trudy en Jan Willem

Kom genieten van de natuur en onze gastvrijheid. Neem de tijd, ontdek de Prachtplek! Trudy en Jan Willem
Plaats: Ambert
Regio: Auvergne
Departement: Puy-de-Dôme

Bezienswaardigheden in de buurt
van Moulin La Combe Basse

 1. Ambert slechts 4 km van de accommodatie
 2. Het Parc Naturel Régional Livradois-Forez is een mooi natuurpark. Het park is ontstaan in 1986 om de bijzondere biodiversiteit van het gebied te bewaren. Kenmerkend voor het park zijn de dichte bossen, groene vlaktes en bergen tot een hoogte van 1.600 meter.
 3. Zin in wandelen & zin in avontuur? Le col des Pradeaux
 4. Heerlijk mountainbiken bij Ambert-Crêtes du Forez
 5. Papiermuseum, Moulin Richard de Bas
 6. Heerlijk wandelen bij Les Hautes Chaumes

  Je naam (verplicht)

  Je e-mail (verplicht)

  Onderwerp

  Je bericht of reserveringsaanvraag