<< Terug naar zoekresultaten

Moulin le Thieloup

Appartementen met table d'hôtes

Moulin le Thieloup is een sfeervolle oude watermolen op 600 km van Utrecht, die we hebben verbouwd tot chambres d’hôtes.

Bij ons tref je echter geen gewone chambres d’hôteskamer aan maar een ruim appartement met aparte slaapkamer, eigen riante badkamer en een keukentje. Daarnaast serveren wij van april tot en met september zes dagen per week een driegangendiner en iedere dag ontbijt. Vegetarisch is zeker ook mogelijk.

Onze grote tuin van 2 hectare met grote vijver biedt u alle mogelijkheid om lekker te genieten van de rust en het ruisen van de rivier. Op verschillende plekjes staan zitjes en ligbedden zodat u in alle privacy uw boek kunt lezen of gewoon even niets doen. Door de vele bomen is er op zonnige dagen altijd wel een koel plekje te vinden.

Onze molen ligt op een schitterende locatie waar de bergachtige, bosrijke Vogezen overgaan in de glooiende heuvels met de boerenvelden van de Haute-Saône. Het regionale natuurpark Ballons des Vosges ligt op een steenworp afstand. Een lustoord voor rustzoekers, wandelaars, fietsers, mountainbikers en vissers.

Marjo en Gerard

Eigenaren

Marjo en Gerard

Marjo en Gerard

In 2008 hebben Marjo en Gerard, samen met hun dochter Naomi het mooie Nederland verlaten voor het nog mooiere Frankrijk. Zij hebben hun droomplek gevonden aan de rand van de Vogezen in het departement de Haute-Saône. Zezijn de trotse eigenaren van een oude watermolen die ze hebben verbouwd tot chambres d’hôtes.
Plaats: Aillevillers-et-Lyaumont
Departement: Haute-Saône

Vermeld in gids Op pad met Locals

    Je naam (verplicht)

    Je e-mail (verplicht)

    Onderwerp

    Je bericht of reserveringsaanvraag