Vakantiehuizen in Frankrijk

Ben je op zoek naar een vakantiehuis van een Belgische of Nederlandse eigenaar?

De mooiste Franse vakantiehuizen vind je via onze site. Vakantiehuizen verhuurd door Nederlandse of Belgische eigenaren.

 “In de meivakantie hebben we een superfijn vakantiehuis gehuurd in de Vogezen. Zo fijn om in de keukenla gewoon een kaasschaaf te vinden,” vertelt Liesbeth. “Het was makkelijk om direct met de eigenaar afspraken te maken. Een prachtig vakantiehuis van waaruit we heerlijk konden wandelen, de eigenaar had een informatiemap klaargelegd met allemaal leuke wandelroutes!”  

Ken jij het verschil tussen een vakantiehuis, een gîte en een appartement? Een gîte is de Franse naam voor een vakantiehuis. Gîtes zijn meestal vrij gelegen. Een appartement (of loft) maakt meestal deel uit van een groter gebouw of is een deel van een woning dat apart wordt verhuurd. Op OvernachteninFrankrijk.nl staan zowel gîtes als appartementen. Vakantiehuizen zijn er immers in alle maten en soorten! Sommige natuurhuisjes liggen diep verscholen in de bossen. Andere gîtes liggen midden in een gezellig dorpje zodat je ’s morgens naar de bakker kunt wandelen voor een vers stokbrood. Kies je voor een appartement aan de skipistes? Of toch liever een groot familiehuis met privézwembad?

Waar vier jij je volgende vakantie: aan de Franse kust, in de bergen of de Provence? Wij bieden de mooiste vakantiehuizen in heel Frankrijk. Ga met 1 klik naar de website van Nederlanders of Belgen en reserveer zonder boekingskosten of taalproblemen je vakantiehuis in Frankrijk.

Delen:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Populaire artikelen

Route du Soleil Overnachten

Route du Soleil

Overnachten langs de Route du Soleil De Provence, de Franse zuidwestkust of Spanje lonkt maar wat is het toch ver rijden vanuit Nederland of Vlaanderen!

Lees verder

Verstuur bericht naar accommodatie

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Onderwerp

Je bericht of reserveringsaanvraag